Om os

Vi er stolte af, at være Danmarks eneste ISO 9001-, ISO 14001- og Grøn transport-certificerede kurérvirksomhed.


Det forpligter og afspejles i hele virksomhedens kultur og kommunikation. Et stort personligt engagement, et højt kvalitetsniveau, er vigtige delmål for fortsat at styrke forretningen og fastholde markedsandele på et meget konkurrencepræget marked.


Kundens tilfredshed og loyalitet er den mest effektive form for markedsføring. Vi har den glæde, at servicere en stor og fast kundekreds, der udbygges år efter år.  Vore medarbejdere er den vigtigste ressource, med fokus på høj faglig viden og mange års erfaring med transportopgaver  af alle kategorier.


Kundekontakt, kommunikation, engagement, fremtoning og omtanke under transporten, er for længst implementeret i vores kvalitetspolitik. Det miljømæssige hensyn er ligeledes højt prioriteret og indgår som en væsentlig del af vore succeskriterier og helt i tråd med de grønne certificerings krav.


KurerXperten er naturligvis forsikret efter den altid gældende danske lovgivning og vi overholder alle myndighedsregler og optimerer løbende vore forretningsgange, så de til enhver tid er tilpasset den aktuelle lovgivning på transportområdet.


Har du brug for en professionel, punktlig og pålidelig samarbejdspartner, fra kundekontakt til leverancen er fuldført ?  Hele vort kurérteam er klar til yde dig og din virksomhed en tip-top service, som forhåbentlig gør os til din foretrukne leverandør i fremtiden.

Danmarks eneste ISO 9001-, ISO 14001- og Grøn Transport- certificerede kurérvirksomhed

Grøn transport-certificeret

ISO-certificeret

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Også godkendt til

GDP Transporter